Yemen Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/yemen-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/yemen/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/yemen/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/yemen/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/yemen/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/yemen/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

yemen-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Orta Doğu’da bulunan ve Arap yarımadasına yakın bir konumda bulunan Yemen, ülke coğrafyası üzerinde çöl ikliminin hakim olduğu bir ülke konumundadır. Yemen’de ticari ve tarımsal alanda bir çok faaliyet gelişme göstererek ülkeyi olumlu yönde etkilemiştir. Tarihi ve kültürel açıdan antik çağlara kadar uzanan bir geçmişe sahip olması, Yemen’in uzun bir geçmişe sahip olduğunu gösteren bir diğer bilgidir. Yemen’i ziyaret edecek olan kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan bir takım vize başvuru süreci ve bu süreci aynı doğrultuda etkileyen bir takım bilgiler bulunmaktadır.

Yemen’e gidecek olan kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan ilk bilgi ülkeyi ziyaret etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, hizmet pasaportu, diplomatik pasaport ve hususi pasaport mensubu olan kişilerin herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olmaması ve vize işlemlerinden muaf tutuluyor olması bilinilmelidir. Yemen için vize başvuru sürecine tabii olan bordo pasaport sahibi kişilerin işlemlerini gerçekleştirmesinde dikkat edilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci bulunmaktadır. Bu bilgilerden ilki Yemen’i ziyaret edecek olan bordo pasaport sahibi kişilerin pasaportlarının en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon ve benzeri bir sorun ile karşılaşılmaması süreç açısından büyük önem taşımaktadır.

Vize başvuru sürecinde, Yemen’e gitmek için hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlanması için işlem sürecine dahil olan ve vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum aracılığı ile alınan randevu dahilinde işlemlerin gerçekleştiriliyor olması süreç açısından büyük bir kolaylık sağlayarak gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin hızlı bir şekilde aktarımında önem sağlayan bir faktör etkisi göstermektedir. Yemen’e gidecek olan kişilerin gerekli aktarımın ve bilgi akışının vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilmesinin ardından alınan randevu dahilinde gerekli bilgilerin ve vize başvuru sürecine dahil edilen belge ve pasaportun Yemen Konsolosluğuna aktarım aşamasına geçilerek süreç sürdürülmektedir.

Yurt dışı vize başvuru sürecinde tamamlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaportun Yemen Konsolosluğu tarafından incelenmesi ve vize başvuru onayının verilmesi için işlem süreci ortalama olarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında bir süreci kapsayarak vize başvurularının kabulü ve sürecin tamamlanma aşaması gerçekleştirilmektedir. Başvuru sürecinde Yemen Konsolosluğu’nun herhangi bir problem ile karşılaşmaması açısından işlem sürecinde hazırlanılan belgelerin ve pasaport üzerinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadan doğru bir şekilde gerekli evrakların teslim edilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Resmi süreç içerinde dikkat edilmesi gerekli olan bir diğer bilgi işlemlerin aktarımında Yemen Konsolosluğu tarafından incelenecek olan belgelerin randevu ve işlem sürecinin, resmi iş günleri ve çalışma saatlerini kapsayan günlerde gerçekleştiriliyor olması süreç açısından büyük önem taşımakta ve etki etmektedir. Yemen Konsolosluğu resmi tatil günleri, bayramlar ve benzeri iş günleri dahilinde çalışmamakta ve vize başvuruları bu günlerde işlem göstermemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir