[button href=”http://evrenselpaylasim.com/pakistan-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#pakistan” icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/pakistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/pakistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]
[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/pakistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/pakistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/pakistan/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]
VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.
Pakistan, bir Güneydoğu Asya İslam hükümetidir. Urduce ve ingilizcenin hakim olduğu Pakistan’da kendi dini türünde dünyanın en kalabalık ikinci şii ülkesi olarak bilinmektedir. Güney Asya’da yer alan ve uzun bir geçmiş kökene sahip olan Pakistan, çok fazla göç veren ve coğrafik açıdan ülke genelinde kuru bir iklim etkisinin görüldüğü ülkedir. Pakistan’a gitmek için bilinilmesi gerekli olan bir takım belgelerin ve vize başvuru süreci hakkında bilgi edinilmesi süreç açısından büyük önem taşımaktadır. Yurt dışı vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin Pakistan’a vize alması gerekmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olmadan işlem gerçekleştirerek Pakistan’a gidebilmektedir. Pasaport işlemleri için gerekli olan bilginin edinilir olması süreç açısından büyük bir öneme sahne olmaktadır. Yurt dışına gidecek olan kişilerin işlem süreci boyunca vize başvurusu için gerekli olan pasaport ve gerekli evrakların hazırlanılmasında büyük bir titizlik göstermesi ve bu belgelerin işlem sürecine dahil edilmesini sağlıyor olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır. Yurt dışı vize başvurularında gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlanmasında hizmet vermekte olan ve işlem sürecine büyük bir katkı sağlayarak sürecin uzamasını engelleyen vize danışmanlığı hizmeti veren kurum ile işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.
Yurt dışı vize başvurularında gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenerek sürece dahil edilen belgelerin randevu sırasında hazırlanarak Pakistan’a gidiş hakkında bilinmesi gerekli olan bilgilerin vize danışmanlığı aracılığı ile aktarılması süreç açısından büyük önem taşımaktadır. Yurt dışına gitmek isteyen kişinin dikkat etmesi gereken bir diğerli hususta pasaport üzerinde herhangi bir yırtılma, zedelenme ve benzeri deformasyon ile karşılaşılmıyor olunuşu ve sürece dahil edilmesi istenilen pasaportun geçerliliğinin en az 6 ay kadar olması işlem süresince olabilecek sarma ve sorunların önüne geçen önemli bir faktördür. İşlemlerin hazırlık sürecinde vize danışmanlığı desteği ile Pakistan Konsolosluğuna aktarımının sağlanması istenilen belgelerin ve pasaportun alınan randevu dahilinde aktarılması ve bu sürece dahil edilmesi ile resmi süreç başlamaktadır. Bu süreç içerisinde teslim edilen belgelerin eksiksiz ve doğru olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır. İşlenilen belgelerin sonuçlanması ve vize onayının verildiğine dair bilgi, vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum aracılığı ile sağlanarak sürecin tamamlanması sağlanmaktadır. Pakistan Konsolosluğu tarafından incelenen ve onay verilen işlemlerin tamamlanma süreci ortalama olarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında işlem türüne göre değişkenlik göstererek sonuçlanmaktadır.