Özbekistan Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/ozbekistan-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/ozbekistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/ozbekistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/ozbekistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/ozbekistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/ozbekistan/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

ozbekistan-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Türkiye’ye komşu bir ülke olmak ile beraber Özbek Türkçesinin konuşulduğu bir ülke olan Özbekistan’da uzun yıllar boyunca ülke ekonomisi tarım ve sanayi kolları ile etkin olarak kendini göstermektedir. Uzun bir tarihi kökene sahip olan Özbekistan üzerinde meşhur olan Seyhun ile Ceyhun nehirleri bulunmaktadır.

Özbekistan’a gitmek isteyen kişilerin bilmesi gereken bir takım işlemler ve vize başvuru süreci bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde işlemlerin tamamlanması ve süreç içerisinde işlemlerin gerçekleştirilmesi Özbekistan’a gidecek olan kişiler açısından bilinilmesi gereken bilgiler arasında yer almaktadır. Özbekistan’a gitmek için vize başvurusunda bulunulması gerekmektedir. Diplomatik pasaport sahibi kişileri için herhangi bir vize başvurusuna ihtiyaç duyulmadan Özbekistan’a gidiş sağlanabilmektedir. Yurt dışı vize başvuru sürecinde Özbekistan için bilinmesi gerekli olan bir diğer bilgi işlem sürecine dahil olan kişilerin gerekli evrakların hazırlanması ve pasaport üzerinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadan işlem gerçekleştirilmesi için Özbekistan Konsolosluğu tarafından istenilen belgelerin eksiksiz bir şekilde vize başvurularında bulunulması için hizmet veren vize danışmanlığı tarafından alınan randevu ile hazırlanarak işlem sürecine dahil edilmesi ve bu süreç içerisinde hazırlanılan belgelerin ve pasaport işlemleri hakkında yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişiye bilgi aktarımının yapılarak süreç içerisinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadan gerekli belgelerin aktarımı sağlanmaktadır.

Yurt dışı vize başvuru sürecinde vize danışmanlığı aracılığı ile randevu sırasında hazırlanılan belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlık sürecinin ardından Özbekistan Konsolosluğuna aktarımının sağlanmasında vize danışmanlığı refakat göstererek işlemlerin aktarımında destek sağlamaktadır. Alınmış olan randevu dahilinde Konsolosluk binasına ziyaret gerçekleştirilerek resmi işlem süreci başlamaktadır. Bu süreç içerisinde teslim edilen belgelerin ve pasaport işlemlerinin Özbekistan Konsolosluğu tarafından incelenerek eksiksiz bir şekilde sürecin tamamlanmasının sağlanması için dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur teslim edilen belge ve pasaport bilgilerinin doğruluğunun denetlenir olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır. Bu bilgilere ek olarak süreç içerisinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığı taktirde işlemlerin gerçekleştilmesinde Konsolosluğun çalışma saatleri ve iş günlerinde işlemlerin sürece dahil edilmesinde dolayı Konsolosluğun gerekli incelemeleri bu saatler ve günler arasında incelemeye tabii tuttuğu bilinmelidir. Gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenmesi ile işlem süreci 2 iş günü ile 15 iş günü arasında sonuçlanarak vize çıkışı sağlanarak işlem gerçekleştirilmektedir. Bu süreç hakkında edinilmesi gereken bilgi vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum aracılığı ile bilgi akışı sağlanarak gerçekleştirilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir