Nepal Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/nepal-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/nepal/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/nepal/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/nepal/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/nepal/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/nepal/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

nepal-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.
Tarihi açıdan uzun bir tarihçeye sahip olan Nepal, Güney Asya’da yer almaktadır. Dikdörtgen bir bayrağa sahip olmaması ile dikkat çeken Nepal, ülkede bulunan ve yüksek tepeli bir dağ olan Everest ile başkenti Katmandu ile dikkat çekmektedir. Uzakdoğu Asya’da yer alan Nepal’e gitmek için bilinmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci hakkında edinilmesi gereken evraklar ve pasaport işlemleri bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup Türk pasaportu sahiplerinin bütün pasaport çeşitleri için vize başvuru sürecine tabii olarak işlemleri gerçekleştirmeleri istenilmektedir.

Yurt dışı vize başvuru sürecinde tamamlanılması ve teslim edilmesi gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlanması işlem süreci açısından büyük bir önem taşıyan bilgidir. Yurt dışı vize başvuru sürecinde tamamlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin Nepal Konsolosluğu tarafından işlem sürecinde teslim alınması için hazırlık aşamasında herhangi bir eksik belge ve pasaport bilgisine rastlanılmaması açısından işlem sürecine dahil edilen belgeleri ve pasaportun temin edilerek süreç içerisinde eksiksiz bir şekilde yer almasında vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum ile işlemlerin gerçekleştirilerek eksiksiz bir şekilde tamamlanması vize başvuru süreci açısından büyük önem taşımaktadır.

Alınan randevu dahilinde vize danışmanlığı aracılığı ile sürece dair bilgi akışı sağlanarak vize başvuru süresince gerekli belgelerin hazırlanarak Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında İstanbul’da hizmet vermekte olan Nepal Konsolosluğuna gerekli belgelerin aktarılarak resmi sürecin başlaması sağlanmaktadır. Bu süreç içerisinde teslim edilmesi istenilen belgeler ve pasaport eksiksiz bir şekilde Nepal Konsolosluğundan alınan randevu sırasında vize danışmanlığı refakati ile teslim edilmektedir. Edinilmesi gerekli olan bir diğer bilgi ise gerekli evrak tesliminin sağlanmasında pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma ve benzeri sorun ile karşılaşılmıyor olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır.

Nepal vizesi almak için işlemlerin tesliminin ardından resmi süreç içerisinde işlemler en fazla iki iş günü sürerek tamamlanmaktadır. Bu süreç içerisinde işlemlerinizin tamamlandığına dair bilgi vize danışmanlığı aracılığı ile telefon yolu ile bilgi aktarımı sağlanarak tamamlanmaktadır. Vize başvuru sürecinde bilinilmesi gereken bir diğer bilgi de süreç içerisinde Konsolosluğun çalışma saatleri ve iş günleri çerçevesinde randevu alımının sağlanıyor olması süreç açısından büyük bir önem taşıyarak süreçte etken rol üstlenmektedir. Bu sebep ile alınacak olan randevu Nepal Konsolosluğunun resmi tatil günleri, bayramlar ve benzeri iş günleri dışında olan günleri kapsamayan iş günlerinde işleme alınması süreç açısından büyük bir önem taşımaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir