Namibya Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/namibya-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/namibya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/namibya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/namibya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/namibya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/namibya/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

namibya-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Namibya, Afrika’nın güneybatısında yer alan ülke içinde birden fazla etnik köken ve dilin yer aldığı bir Afrika ülkesidir. Ülkede çöl iklimi hakimdir ve iklim etkisi sıcak bir etki göstermektedir. Ülkedeki geçen soğuk aylarda dahi hava sıcaklığı 25 derecenin altına düşmemektedir. Namibya’ya gidecek olan kişilerin edinmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve yurt dışı vize başvuru süreci hakkında öğrenilmesi istenilmekte olan işlem bilgileri bulunmaktadır.

Namibya’ya gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bütün pasaport türlerine vize başvuru sürecine dahil edilerek işlem gerçekleştirilmesi istenilmektedir. Yurt dışı vize başvuru sürecinde Türkiye’den başvuru gerçekleştirecek olan kişilerin bilmesi gerekli olan bir diğer bilgi pasaport işlemleri için hazırlanılması gereken pasaportun uygun nitelikleri barındırarak pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma ve benzeri sorun yaşanmaması, pasaportun en az 6 ay geçerlilik süresinin bulunması işlemler açısından büyük önem taşımaktadır. Yurt dışı vize başvuru sürecinde Namibya’ya gitmek için hazırlanılması gereken belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlanması için hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile işlem süresince gerekli belgelerin ve pasaportun uygun nitelikte olarak vize başvuru süresince olabilecek sorunların önüne geçilerek hazırlık sürecinde yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişiye bilinmesi gerekli olan ve süreci etkileyecek olan bütün bilgiler aktarılmaktadır.

Bilinmesi gerekli olan bilgiler ışığında sürecin tamamlanması için Türkiye Cumhuriyeti sınırında Namibya’ya ait resmi Konsolosluk ve Büyükelçilik bulunmadığı için işlem sürecinin tamamlanması için transit işlem sağlanarak yurt dışında Namibya Konsolosluğu ve akrediteli olarak resmi vize işlemi alan kurum kuruluşlar aracılığı ile sürecin aktarım ve vize başvuru onay süreci sürdürülmektedir. Bu işlemlerin tamamlanması ilgili kurumun işlemleri inceleyerek vize başvurusuna onay vermesi sürecinin ardından tamamlanmaktadır. Bu süreç ortalama olarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında işlemin yapıldığı kuruma ve Konsolosluğa göre değişkenlik göstermektedir.

Yurt dışı vize başvuru sürecinde bilinmesi zorunlu olan bir diğer bilgi ise Namibya’ya gitmeden önce Sağlık Bakanlığı onayında sarıhumma aşısı, hepatit A, tifüs, sıtma gibi aşıların yapılmış olması ve vize başvuru sürecine dahil olunurken aşı karnesi bulundurulması sağlık açısından büyük önem taşımaktadır. Vize başvurularında işlemlerin aktarımında ilgili kurumun çalışma saatleri ve iş günlerinde işlem kabul ettiği ve diğer saatlerde işlem sürecine dahil edilmeyen vize başvurularında gerekli tedbirin alınarak, bayramlar ve resmi tatil günlerinde işleme tabii olunmaması, başvuru sürecinden önce çalışma saatlerine randevu saatinin denk getirilmesi sürecin uzamasının önüne geçmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir