VFS Global Yunanistan Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/yunanistan-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/randevu/” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vfs-global/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]VFS Global[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/yunanistan/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

yunanistan-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Yunanistan vizesi almak için yapılması gereken bir takım işlemler mevcuttur. Bu işlemlerin gerçekleşmesinde Yunanistan Konsolosluğu, vize başvuru işlemlerinde 90 günü aşmayan vize başvuruları için vize işlemlerini yönlendirmiş olduğu aracı kurum olan VFS Global aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Bu işlemlerin gerçekleşmesinde Yunanistan vizesi için alınması gerekli olan ve VFS Global’den alınan randevu büyük önem taşımaktadır. Vize başvurularında dikkat edilmesi istenilen ve Yunanistan’a gitmek için gerekli olan belgelerin ve pasaportun eksiksiz ve uygun bir şekilde hazırlanarak 1 ay öncesinden hazır bulundurularak VFS Global’e teslim edilmesi gerekmektedir. Bu işlem sürecinde VFS Global’e gerekli belgeleri teslim etmek için öncesinden randevu alınması ve ardından alınan randevu saatinden yaklaşık yarım saat önce başvuru merkezinde olunması işlemlerin kolay bir şekilde sürebilmesi açısından büyük öneme sahiptir.

Yurt dışı vize başvurularında Yunanistan vizesi için bir takım işlemlerin tamamlanmasında randevu sırasında getirilen evrakların doğruluğu ve işlemler için uygunluğu oldukça önemli bir durumdur. 90 günü geçen vize başvurularında işlemler direk olarak Yunanistan Konsolosluğundan randevu alınarak gerçekleştirilmektedir. Yurt dışına çıkış işlemleri sırasında getirilmesi gerekli evraklar ve pasaportun geçerliliğinin olması, pasaportun süresinin yurt dışına çıkış ve dönüş tarihinden sonraki bir tarihe kadar geçerliliğinin bulunması vize işlemleri açısından büyük önem taşımaktadır. Buna ek olarak pasaport üzerinde herhangi bir yırtılma, deforme olma, lekelenme olma durumunda aracı kurumda sorun çıkmasa dahi başka bir platformda bir sorun ile karşılaşılabilinmektedir. Bunun için hazır bulundurulması gereken ve vize başvurularında önemli yer taşıyan bu belgenin büyük bir titizlikle korunarak herhangi bir deformasyona mahal verilmeden işlemlerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Yunanistan vizesi almak için VFS Global tarafından alınan işlemler sırasında yapılması istenilen ve 25 Eylül 2016 tarihinde zorunlu hale gelerek alınması zorunlu olan parmak izi uygulaması VFS Global tarafından alınmaktadır. Bu işlemlerin tamamlanmasında parmak izinin alınması yeniden bu ülke için yapılan işlemler sırasında aynı uygulama ile 5 yıla kadar karşılaşılmamasını sağlayarak sonraki Yunanistan vize başvurularında işlem kolaylığı sağlamaktadır. VFS Global tarafından alınan bu işlem sonrasında kalan işlemler için VFS Global aldığı işlemleri işleyerek Yunanistan Konsolosluğuna aktarma sürecine geçmektedir. Bu sürecin tamamlanması 2 ile 15 iş gününü kapsamaktadır. Bir takım değişkenlikler iş günleri içerisinde olabilmektedir. Bu işlemler yurt dışına çıkış işlemlerinde zaman açısından oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Bunun nedeni iş günleri dahilinde çalışılması vize işlemlerinin herhangi bir özel gün, resmi bayram veya tatil günlerine gelmesi durumunda işlem sürecinin uzamasına sebebiyet verebilmektedir.

Not: Vize süreçleri Yunanistan Konsolosluğu’nun yoğunluğu ve siyasi sebeplere göre değişkendir. Sorunlarınız için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir