Polonya Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/polonya-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/polonya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/polonya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/randevu/” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/polonya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vfs-global/polonya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]VFS Global[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/polonya/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/polonya/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

Polonya bayragi

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.  

Polonya, Avrupa’da bulunan bir Schengen ülkesi olarak bilinilmektedir. Polonya’ya gidecek olan kişiler tarafından bilinilmesi gereken bir takım işlem süreci bilgileri bulunmaktadır. Polonya bir Schengen ülkesi olması ile birlikte gerçekleştirilmesi gereken işlemler Schengen ülke kuralları doğrultusunda gerçekleştiriminin sağlanıyor olması gerekmektedir. Polonya Vizesi almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları resmi işlem süreci dahilinde gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin teslim süreci dahilinde hazırlanmasında işlem sürene dahil olarak aracı kurum olan VFS Global’e teslim gerçekleştirerek resmi işlem sürecine dahil olunulması istenilmektedir.

PolonyaYurt dışı vize başvurularında işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek eksiksiz bir şekilde VFS Global’e teslimin sağlanmasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerekli işlemlerin hazırlık sürecinde belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlanarak eksiksiz bir şekilde resmi işlem sürecine tesiminin sağlanılması ile birlikte VFS Global tarafından alınan evrakların ve pasaport işlemlerinin incelenmeye tabii olduğu sırada işlemlerin gerçekleştirilmesinde alınması gerekli olan bir uygulama olan parmak izi uygulama tabii olunulması ile birlikte vize başvuru süreci içerisinde VFS Global’in alması gereken bütün işlemler tamamlanmaktadır. Yurt dışı vize başvurularında VFS Global tarafından alınan parmak izi ile birlikte 5 yıl süre ile bütün Schengen ülkelerine herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olunulmadan seyahat gerçekleştirilmektedir. Vize başvuru sürecinde Schengen ülke kuralları dahilinde yabancı vatandaşlar tarafından istenilmekte olan seyahat sağlık sigortasının yaptırılması işlemler açısından vize başvurusunda bulunan kişi tarafından yapılması gerekli olan bir işlem olarak bilinilmelidir.

Polonya 2Polonya’ya gitmek için vize başvuru süreci dahilinde gerekli incelenmenin VFS Global tarafından sağlanımının ardından işlem süreci içerisinde hizmet sağlanılması adına işlemler Polonya Konsolosluğuna VFS Global tarafından aktarım ve vize başvuru onay sürecine girmektedir. Bu sürecin işlemler dahilinde tamamlanması ve vize alımının sağlanacağı süreç bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstererek tamamlanmaktadır. İşlemlerin tamamlandığı ve vize alımının gerçekleştirildiğine dair gerekli bilgi süreç içerisinde hazırlık kısmında hizmet veren vize danışmanlığı aracılığı ile iletişim kurularak sağlanmaktadır. Yurt dışı vize başvurularında 90 günü geçen vize başvuruları için işlemler direkt olarak Polonya Konsolosluğu tarafından resmi başvuru talebi ile gerçekleştirilmektedir.

[accordion]

[toggle title=”90 Günü Geçen Vize Başvuruları için Gerekli İşlem Nedir? “]

Direkt olarak Polonya Konsolosluğu tarafından resmi başvuru talebi ile gerçekleştirilmektedir.

[/toggle]

[/accordion]

Polonya’ya gidecek olan kişilerin dikkat etmesi gereken bilgilerden bir diğeri pasaport üzerindeki verilerin geçerliliğinin bulunması ve pasaportun yurt dışından dönüş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliğe sahip olması süreç açısından gerekli bir bilgi olarak bilinilmelidir. Yurt dışı vize başvurularında gerekli belgelerin ve işlemlerin eksiksiz bir şekilde tamamlanmasında işlem sürecinde herhangi bir aksama veya gecikme olmaması adına alınan randevunun VFS Global ve Polonya Konsolosluğu’nun çalışma saatleri ve iş günleri dahilinde hizmet verdiği günlerde gerçekleştirilmesi süreç içerisinde yaşanabilecek olan sorunlar ve aksamaların önüne geçmekte olan bir etki yaratmaktadır.