Kanada Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/kanada-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/kanada/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/kanada/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/randevu/” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/kanada/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vfs-global/kanada/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]VFS Global[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/kanada/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/kanada/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

Kanada-bayragi
ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.  

 

Amerika’nın kuzeyinde bulunan ve gitmek isteyen kişiler tarafından uzak bir mesafe bulunduran Kanada için bilinilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci hakkında edinilmesi gereken işlem bilgileri bulunmaktadır. Kanada’ya gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize başvuru sürecine dahil olarak işlem gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bordo pasaport, hususi pasaport, hizmet pasaportu ve diplomatik pasaport sahibi kişiler vize başvuru sürecine dahil olarak işlem gerçekleştirmek zorundadır.

Yurt dışı vize başvurularında gerçekleştirecek olan işlemler için gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde temin edilerek hazırlanması gerekmektedir. Bu süreç için Kanada Vizesi alacak olan kişiler tarafından resmi işlem sürecinden bir ay öncesi bir tarihde vize başvuruları için gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlık sürecine dahil olunulması gerekmektedir. Bunun sebebi resmi işlem süreci içerisinde herhangi bir eksik belge ve sorun ile karşılaşılmaması içindir.

kanadaKanada’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacak olan kişiler tarafından hazırlık sürecinde herhangi bir eksik belge ve pasaport bilgisi ile karşılaşılmaması adına işlemlerin gerçekleştiriminde hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlık sürecine dahil olunulması, herhangi bir eksik belge ve pasaport bilgisinin resmi işlem süreci içerisinde randevu iptaline sebebiyet vermemesi açısından büyük bir önem taşımaktadır. Vize başvuru sürecinde hazırlanan belgelerin teslimi için Kanada Konsolosluğu tarafından işlemlerin resmi olarak alınmakta olduğu VFS Global tarafından resmi vize başvuruları alınmaktadır. Vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlanılan belgelerin ve pasaport işlemlerinin VFS Global’e vize danışmanlığı refakati aracılığı ile gerçekleştirilerek randevu sırasında gerekli teslimatın sağlanılması gerçekleştirilmektedir.

Vize başvuru süreci içerisinde VFS Global tarafından randevu sırasında gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde teslim alınması ve resmi incelemenin gerçekleştiği sırada verilmesi süreç içerisinde gerekli bir diğer işlem olan parmak izi uygulamasına tabii olunması ile 5 yıl süre ile herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olunmadan seyahat gerçekleşebilmektedir. VFS Global çatısı altında gerekli incelenme ve vize başvuru aktarımının sağlanması ile birlikte Kanada Konsolosluğu ile VFS Global arasında gerçekleştirilen işlem detaylarının tamamlanılması ve vize başvuru onayının verilmesi bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstererek tamamlanmaktadır. Vize başvurularının onayının sağlanılması ve gerekli bilgilendirme verilmesinde bilgi alınması için işlemlerin hazırlık sürecinde hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerekli bilgi aktarımı telefon yolu ile sağlanılmaktadır.

Yurt dışı vize başvuru süreci içerisinde dikkat edilmesi gerekli olan bir diğer bilgi işlem süreci içerisinde bulunan pasaport üzerinde herhangi bir deforme ve yırtılma bulunmaması, pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması işlem süreci açısından gerekli bir bilgi olarak bilinilmelidir. Bu bilgilere ek olarak dönemsel yoğunluğun olduğu aylar, özel tatil günleri ve bayramlara işlemlerin denk geldiği durumlarda başvuru onayı ve işlemlerde aksamalar gözlenebilmektedir. Bu sebep ile gerekli başvurunun çalışma saatleri ve iş günleri dahilinde olan hafta ve günlerde sağlanılıyor olması büyük bir önem taşımaktadır.