Mali Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/mali-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/mali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/mali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/mali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/mali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/mali/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

mali-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Mali, ülke sınırları Afrika’nın batısında bulunan ve Afrika’ya göre geniş bir sınır ve nüfusa sahip gözüken ülke olan Mali, Afrika kıtasında ülke tarımı ve ekonomik yönden son yıllarda yükselişte olma yönü ile dikkat çekmektedir. Mali’de tropikal iklim kuşağı içinde bulunan bir ülkedir. Mali’yi ziyaret etmek için edinilmesi gerekli olan bir takım bilgiler ve vize başvuru süreci bulunmaktadır. Ziyarette bulunmak isteyen kişinin gerçekleştireceği işlemler süreç açısından büyük önem taşıyacağı için yapılması istenilen işlemlerin eksiksiz ve doğru bir şekilde gerçekleştirildiğinden emin olunması süreç açısından büyük önem taşımaktadır.

Mali’ye gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin vize başvurularında umuma mahsus olan bordo pasaport, hizmet pasaportu, hususi pasaport sahibi kişiler vize sürecinde işleme tabii olmaktadır. Diplomatik pasaport sahibi kişiler vizeye tabii olmamaktadır. Vize başvuru sürecinde işlemlerin gerçekleştirilmesi için vize alacak olan kişinin yapmak ile yükümlü olduğu bir takım işlemler bulunmaktadır. Bu işlemlerden en önemlisi gerekli evrakların ve pasaportun eksiksiz bir şekilde hazırlanarak Mali Büyükelçiliğine veya Konsolosluğuna tesliminin gerçekleştiriliyor olmasıdır. İşlem sürecinde gerekli işlemlerin tamamlanarak vize onayının alınması adına işlem süresince destek vererek vizenin çıkması için gerekli bilgilerin verilmesi ve vize başvuru süresince hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaportun eksiksiz bir şekilde hazırlanmasında vize danışmanlığı hizmeti veren kurum ile işlemlerin gerçekleştirilmesi sürece olumlu bir şekilde yansıyarak süreci etkilemektedir.

Mali’ye gitmek için istenilen belgelerin ve pasaport işlemlerinin vize danışmanlığı aracılığı ile hazırlanarak alınan randevu dahilinde tesliminin sağlanmasında gerekli refakatin vize danışmanlığı aracılığı ile gösterilmesi ile Mali’ye gitmek için işlemlerin hazırlık süreci tamamlanmaktadır. Bu süreç içerisinde hazırlanan pasaport ve gerekli evraklar eksiksiz bir şekilde Mali Konsolosluğundan alınan randevu sırasında teslim edilmektedir. Randevu sırasında Mali Konsolosluğu tarafından teslim alınan belgelerin incelenmesi ve onayının verilmesi için gerekli bir takım işlem süreci bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde işlemlerin tamamlanarak teslim edilmesinde herhangi bir eksik bilgi ile karşılaşılmaması işlem sürecini pozitif yönden etkileyeceği için büyük bir titizlik ile teslim edilmesi işlem sürecini olumlu etkilemektedir. Mali’ye gitmek için Konsolosluk yetkilileri tarafından incelenmekte olan belgelerin ve pasaportun sonuçlanması ve vize onayının verilerek işlemlerin tamamlanması ortalama olarak bir iş haftası ile üç iş haftasında bir sürmekte ve işlemlerin bitişi ile ilgili alınması gereken bilgi işlemlerin hazırlanma sürecinde destek veren vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir