Türkmenistan Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/turkmenistan-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/turkmenistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/turkmenistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/turkmenistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/turkmenistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/turkmenistan/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

turkmenistan-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Bir Orta Asya devleti olan Türkmenistan, pek çok ülkeye komşu ülke görevi görmektedir. Eski ve geniş bir tarihe sahip olan Türkmenistan, bir çok tarihi olay ve siyasi duruma ev sahipliği yapmıştır. Türkmenistan üzerinde bozkır ikliminin bulunması ve ülkenin sıcaklık miktarı kış aylarında soğuk ve yağışlı, yaz aylarında ise kurak ve sıcak bir hava etkisini göstermektedir.

Türkmenistan’a gidecek olan kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan bir takım işlem süreci ve bu süreç ile ilgili olarak edinilmesi gerekli olan bir takım belgeler bulunmaktadır. Türkmenistan’ı ziyaret etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olan hususi pasaport, hizmet pasaportu, diplomatik pasaport ve bordo pasaport sahibi kişilerin vize başvuru sürecine tabii olarak işlem gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türkmenistan’a gitmek için vize başvuru sürecinde express vize uygulaması bulunulmamaktadır.

Yurt dışına çıkış sağlayacak olan kişiler tarafından bilinilmesi ve işlem sürecine dahil edilmesi gereken bilgiler arasında süreç içerisinde yer alan gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilmesinde önemli rol oynayarak hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile işlem sürecinin hazırlık aşamasının tamamlanıyor olması, süreç açısından büyük bir önem taşıyarak alınan randevu dahilinde gerekli belgelerin ve pasaportun hazırlanılmasına ek olarak, gidilecek olan ülke ile ilgili gidiş süresinde bilinilmesi gerekli olan bilgilerin aktarımı sağlanmaktadır. Türkmenistan vizesi başvurusunda bulunacak olan kişilerin işlem gerçekleştirmesinde önemli rol oynayarak işlem sürecine dahil ediliyor olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır. Türkmenistan için hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemleri ile ilgili bilinmesi gereken ve süreç açısından önemli bir diğer bilgi ise, süreç içerisinde Türkmenistan Konsolosluğuna teslim edilmesi gereken belgelerin eksiksiz ve doğru olması, pasaport üzerinde herhangi bir yırtılma, zedelenme ve deformasyon ile karşılaşılmıyor olunması, süreç açısından bilinilmesi gerekli olan bir bilgidir. Buna ek olarak pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması, işlem süreci ve yurt dışına yapılacak olan çıkış süreci açısından büyük bir önem taşıyarak işlemler açısından bilinilmesi gereken bir bilgi olmaktadır.

Vize danışmanlığından alınan randevu dahilinde hazırlanılan ve vize danışmanlığı refakati ile Türkmenistan Konsolosluğu’ndan alınmış olan randevu dahilinde gerekli belgelerin ve pasaportun eksiksiz bir şekilde teslim edilmesinin ardından süreç içerisinde evrakların incelenmesi ve vize onayının verilmesinin ortalama bir sürece tabii olarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstererek tamamlandığı bilinmektedir. İşlem sürecinin tamamlanma aşamasında bilinilmesi gereken bir diğer bilgi pasaport ve gerekli belgelerin doğru ve eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi ve  teslim edilen Türkmenistan Konsolosluğu’nun işlem sürecine dahil edilmesi açısından iş günleri ve çalışma saatleri çerçevesinde tesliminin ve süreç boyunca işlenmesi bilinilmelidir. Vize başvurularının onayının ardından vize teslimi için edinilmesi gerekli olan bilgi, işlemlerin hazırlık aşamasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilerek süreç tamamlanmakta ve vize alımı gerçekleştirilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir