Solomon Adaları Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/solomonadalari-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/solomonadalari/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/solomonadalari/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/solomonadalari/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/solomonadalari/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/solomonadalari/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

solomonadalari-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.
Bir adalar ülkesi olan ve Büyük Okyanus üzerinde bulunmakta olan Solomon Adaları üzerinde tropikal iklim etkisi görülmektedir. Uzun bir geçmişe sahip olan Solomon Adaları, yerel ve bölgesel olarak geçmiş tarihte bir çok olaya şahitlik etmiş bir ülkedir. Adalar ülkesi olan Solomon Adalarına gitmek için yurt dışına gitmek isteyen kişiler tarafından bilinilmesi süreç açısından gerekli bir takım işlem türleri bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde Solomon Adalarına gitmek için gerekli bilgilerin sağlanarak gidiş sağlanması işlemler açısından büyük önem sağlamaktadır.

Bilinilmesi gerekli olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bilmesi süreç açısından önemli olan ilk bilgi Solomon Adalarına gitmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olmadan işlem gerçekleştirerek seyahatte bulunulmasıdır. Gidiş süreci 90 günü geçmeyen seyahatler için bu süreç geçerli kılınmaktadır. Solomon Adalarına gitmek için gidiş yapacak olan farklı ülkelerden mensup kişiler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde işlem gerçekleştirmek için vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum aracılığı ile işlem sürecine dahil olarak hazırlanılması ve Solomon Adalarına gitmek için istenilen belgelerin eksiksiz bir şekilde temin edilmesinde vize danışmanlığından alınan randevu ile süreç için aracılık sağlanarak gidişler için hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde tamamlanmasında ve resmi sürece dahil edilmesinde vize danışmanlığı büyük bir önem taşıyarak hizmet vermektedir.

Solomon Adalarına gidecek olan kişiler tarafından bilinmesi gerekli bir diğer bilgi Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerinde gerçekleştirilecek olan işlemlerin aktarımı için sınırlar içerisinde Solomon Adalarına akrediteli ve işlemlerin resmi olarak gerçekleştirileceği herhangi bir kurum bulunmadığı için işlemler ilgili ülkenin Konsolosluğunun bulunduğu bir ülkede gerçekleştirilerek tamamlanmalı ve transit işlem gerçekleştirilmelidir. Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişiler işlemlerini bu yolla gerçekleştirerek Solomon Adalarına gidiş sağlamaktadır. Süreç içerisinde bilinilmesi gerekli olan bir diğer bilgi de hazırlanılması gerekli olan pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma, zedelenme ve benzeri bir sorun ile karşılaşılmaması ve buna ek olarak pasaport sürelerinin geçerlilik ve yurt dışına çıkış açısından en az 6 ay geçerliliğe sahip olması süreç açısından önemli ve edinilmesi gerekli olan bir bilgi olarak geçmektedir. İşlemlerin aktarım aşamasında sorun yaşanmaması adına Konsolosluk tarafından alınan randevu tarihinin Konsolosluğun çalışma saatleri ve iş günleri kapsamında hizmet verdiği günler ve sürece dahil edilmesi işlemlerin sonuçlanarak tesliminin hızlı bir sürede yapılması açısından büyük önem taşımaktadır. Solomon Adalarına gidiş için Konsolosluğun vize onayını vermesi 2 iş günü ile 15 iş günü arasında değişkenlik göstererek tamamlanmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir