St. Vincent-Grenadines Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/stvincentgrenadines-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/stvincentgrenadines/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/stvincentgrenadines/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/stvincentgrenadines/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/stvincentgrenadines/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/stvincentgrenadines/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

stvincentgrenadines-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

St Vincent ve Grenadinler, karayiplerde yer alan bir ada ülkesidir. Ülke genelinde dikkat çeken en önemli etki tarımsal faaliyetler ve muz üretimidir. Ülkenin karayiplerde bulunan bir ada olmasi ile birlikte turizm faaliyetleride son yıllarda oldukça gelişen bir alan olarak yer almaktadır. St Vincent ve Grenadinler’e gitmek için bilinilmesi işlem süreci ve yurt dışına çıkış süreci açısından bilinilmesi gerekli olan bir takım bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgilerden ilki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin St Vincent ve Grenadinler’e gitmek için herhangi bir vize başvuru sürecine tabii olmasına ihtiyaç duyulmamaktadır.

St Vincent ve Grenadinler için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişiler bir aya kadar ülkeye vizesiz ziyarette bulunabilmektedirler. Bu vatandaşlık sahibi olmayan kişiler için vize başvuru sürecine tabii olarak gerekli işlemlerin yerine getirilerek vize alınması istenilmektedir. Ülkeye ziyaret gerçekleştirecek olan kişilerin gelir beyanında bulunarak ülke sınırları içerisindeki harcamalar ve geçim yeterliliğinin sağlanır olduğuna dair mali bir kaynak gösteriliyor olması istenilen belge çeşitlerinden birisidir. St Vincent ve Grenadinler’e gitmek için vize başvurusuna tabii olan kişilerin gerçekleştirmesi gerekli olan işlem süresince hazırlaması gerekli olan bir takım belgeler ve pasaport işlemleri bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde hazırlanılması gereken belgelerin ve pasaportun hazırlanmasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile sürece dahil ediliyor olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır.

Vize danışmanlığı tarafından hazırlanılan belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlık sürecinden teslim sürecine geçirilir iken gerekli belgeler ve pasaport üzerinde herhangi bir eksik belge bulundurulmuyor olunması süreç açısından büyük bir etmen olarak süreci etkileyen durumlar arasında yer almaktadır. İşlemi Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gerçekleştirecek ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilerin işlem sürecindeki hazırlığı vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirmesinin ardından sürece dahil olan belgelerin hazırlanmasında ve eksik belge bulundurmadan transit işlem gerçekleştirerek St Vincent ve Grenadinler’e gitmesi için hazırlanılan belgelerin Türkiye’de St Vincent ve Grenadinler’e ait bir Konsolosluğun bulunmamasından dolayı işlemlerin St Vincent ve Grenadinler’e ait Konsolosluğun bulunduğu bir ülkede gerçekleştirilerek transit işlem gerçekleştirilerek sürece dahil ediliyor olması işlemler açısından büyük önem taşımaktadır. Sürecin tamamlanması ve vize başvurusunun Konsolosluk tarafından onaylanması bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstererek tamamlanmaktadır.

Bu süreç içerisinde hazırlanılan belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenerek vize onayının vermesi kapsanmaktadır. İşlemlerin tamamlanmasında pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon ve benzeri sorun ile karşılaşılmıyor olunuşu süreci etkileyen bir diğer etmen olmak ile beraber pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması süreç içerisinde istenilen bir diğer etmen olmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir