Nauru Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/nauru-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/nauru/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/nauru/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/nauru/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/nauru/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/nauru/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

nauru-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Nauru’nun kelime anlamına bakıldığında ‘plaja gitmek’ gibi bir anlama eşdeğer olduğu ve turistik açıdan bilinen bir ülke konumundadır. Nauru, en az nüfusa sahip ülkeler arasında yer alır ve ülkenin dört bir yanı okyanus ile kaplı bulunmaktadır. Nauru’ya gitmek için süreç içerisinde bilinmesi gerekli olan bir takım vize başvuru süreci ve bu sürece dahil olarak bilinilmesi yurt dışı vize başvurusunda bulunarak Nauru’ya gidecek olan kişi açısından önem arz eden bir takım işlemler bulunmaktadır. Bu bilgilerden ilki ve en önemlisi; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin bilmesi gerekli olan bir bilgi olarak vize başvuru sürecine bütün pasaport türleri sahiplerinin başvurmasi istenilmektedir. Süreç içerisinde tamamlanması gerekli olan evrakların ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde vize başvuru sürecine dahil edilmesi için gerekli olan işlem süreci boyunca vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan kurum ile işlemlerin hazırlık aşamasında destek sağlanarak gerekli belgeler hazırlanmaktadır.

Nauru’ya gitmek için hazırlanılması istenilen belgelerin ve pasaportun eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanılmasının ardından işlem süreci içerisinde yer alan belgeler ve pasaportların teslim edilmesi için Nauru’ya ait Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde herhangi bir kurum, kuruluş bulunmadığı için işlemler yurt dışında Nauru ile akrediteli veya Nauru Konsolosluğunun bulunduğu bir ülkede gerçekleştirilmesi istenilmektedir. Nauru için Yeni Delhi’de bulunan Konsolosluk ile işlemlerin gerçekleştirilmesi mümkün bulunmaktadır. Türkiye’de işlemlerin vize danışmanlığından alınan randevu ile hazırlanmasının ardından Nauru’ya gitmek için gerekli belgelerin tamamlanmasının ardından işlemlerin Yeni Delhi’de işlem görmesi için Konsolosluk saatleri ve iş günleri çerçevesinde gerekli belgelerin teslim edilmesi ve sürecin tamamlanmasının sağlanması istenilmektedir.

İşlem süreci yalnızca iş günlerinde işlem görmektedir ve vize başvuru onayının verilmesi 2 iş günü ile 15 iş günü arasında bir süreci kapsayarak değişkenlik göstermektedir. İşlemlerin uzamaması ve sürece pozitif bir yansıma yaparak hızlı bir şekilde tamamlanması için vize danışmanlığı ile birlikte alınan tarihte işlemlerin onayı için başvuru tarihinin belirtilmesi büyük önem taşıyarak sürecin hızlanmasında önemli bir etken görevi görmektedir. Vize başvuru sürecinde Nauru’ya gitmek isteyen kişilerin işlemlerini transit bir şekilde gerçekleştirerek tamamlamasında önemli olan bir diğer hususta pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma ve benzeri sorun ile karşılaşılmadan pasaportun en az 6 ay geçerliliğinin olması süreç açısından büyük önem taşımaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir