Ekvator Ginesi Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/ekvatorginesi-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/ekvatorginesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/ekvatorginesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/ekvatorginesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/ekvatorginesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/ekvatorginesi/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

ekvatorginesi-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Bir kıyı ülkesi olan ve Afrika kıtasında bulunan Ekvator Ginesi, birden fazla resmi dilin ve etnik grup mensubu insanların yaşam sürdüğü bir ülkedir. Ülke sınırlarında Portekizce, Fransızca ve İspanyolca resmi dil olarak kabul edilmektedir. Cumhuriyet sisteminin hüküm sürdüğü Ekvator Ginesi’nde ülke sınırlarında yağmur ormanları dikkat çekmekte ve pek çok yırtıcı hayvan bu ülke sınırları içerisinde yer almaktadır.

Ekvator Ginesi’ne turistik ziyaret gerçekleştirmek için vize başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin bilmesi gerekli olan bir takım vize başvuru işlemleri ve bilgiler bulunmaktadır. Öncelikli olarak bilinilmesi gerekli olan işlem Ekvator Ginesi’nin Türkiye’de Konsolosluk ve Büyükelçilik hizmeti vermekte olan herhangi bir resmi hizmet veren kurumu bulunmamaktadır. Yapılacak olan işlemlerin öncesinde yurt dışı vize başvurusunda bulunma talebinde olan kişinin öncelikli olarak uluslararası aşı sertifikasına başvuruda bulunarak, olunması gerekli olan Hepatit B, Hepatit A, Menenjit, Kolera, Dizanteri, Tifo ve benzeri hastalıklara karşı gerekli önlemin alınması adına ülkeye gitmeden önce aşının yapılmış olması ve herhangi bir rahatsızlığa sebebiyet verilmemesi adına Ekvator Ginesi’ne gitmeden önce gerekli tedbirlerin alınması istenilmektedir. Bütün bu bilgi akışının aktarılması ve vize sürecinde işlemlerin hazırlanarak eksiksiz bir şekilde tamamlanmasında vize danışmanlığı hizmeti vermekte olan aracı kurumun önemli etkisi bulunmaktadır.

Gerekli hazırlanılması istenilen evrakların hazır bir şekilde bulundurulması ve aracı vize danışmanlığı randevusu sırasında gerekli bilgilendirmenin yapılması ile birlikte işlem sürecine katkıda bulunularak gerekli işlemlerin sağlanmasında ihtiyaç olan evrakların ve pasaportun eksiksiz bir şekilde hazırlanması ve teslim edilmesinde vize danışmanlığı önemli rol oynamaktadır. Vize başvurularında hazırlanılan evrakların Türkiye sınırları içerisinde Ekvator Ginesi’ne ait Konsolosluk ve Büyükelçilik bulunmadığı için işlemler yurt dışında hizmet vermekte olan ve Ekvator Ginesi Konsolosluğu ve Büyükelçiliğinin bulunduğu bir ülke aracılığı ile gerçekleştirilerek transit işlem yapılmaktadır. Yurt dışı vize başvuru işlemlerinde işlemlerin gerçekleştirilmesinde önemli yer edinen vize danışmanlığı randevusu sırasında gerekli bilgi akışı sağlanarak işlemlerin hızlı ve bilinir bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Ekvator Ginesi için yapılmakta olan vize başvurusu, vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilerek ilgili yönlendirme işlemi sağlanabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir