Cibuti Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/cibuti-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/cibuti/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/cibuti/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/cibuti/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/cibuti/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/cibuti/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

cibuti-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Bağımsız bir ülke olan Çibuti Cumhuriyeti, tarihi itibariyle ülke kültüründe ve etnik yapısında değişmeler görülmüştür. Ülkenin resmi dilleri Arapça ve Fransızcadır. Ülke askeri, ticari ve ekonomik yönden gelişim gösteren bir ülke konumundadır. Çibuti’ye gitmek için gerekli bir takım vize başvuru süreci bulunmaktadır. Bu süreç içerisine yurt dışı vize başvurusunda hizmet pasaportu, diplomatik pasaport ve hususi pasaport sahibi kişilerin 30 güne kadar kısa süreli vize başvuruları için herhangi bir vize başvuru işlemine tabii olmadan yurtdışına çıkış gerçekleştirebilme olanağı sağlanmaktadır.

Yurt dışı vize başvuru işlemlerinde Çibuti Konsolosluğu tarafından istenilen şartlara uyulması adına vize başvurularında umuma pasaport( bordo pasaport) sahibi kişilerin vize başvurusunda bulunması istenilmektedir. Yurt dışı vize başvurusunda Çibuti’ye gitmek için başvuruda bulunan kişilerin bilmesi sağlık açısından büyük önem taşıyan bir takım bilgiler bulunmaktadır. Bunlar Çibuti’ye gidilmek istenilen tarih öncesinde hepatit, tetanoz, sarıhumma ve sıtmaya karşı önlem alınmasını ve Türkiye sınırları içerisinde Sağlık Bakanlığı onayında bir sağlık kontrolüne tabii olarak Çibuti’ye gitme sürecinden önce bu işlemlerin gerçekleştirilmesi işlem sürecini olumlu yönde etkileyen faktörlerden birisidir. Çibuti’ye gitmek için vize başvuru işlemlerinin eksiksiz ve hızlı bir sürece dahil olarak hazırlanmasında destek sağlayarak işlemlerin tamamlanmasına katkı sağlayan vize danışmanlığı aracılığı ile işlemlerin gerçekleştirmesinde Çibuti’ye gitmek için bilinilmesi gerekli olan bütün bilgiler aktarılarak vize başvurularında gerekli işlemlerin sağlanması adına vize danışmanlığının büyük bir önemi bulunmaktadır.

Çibuti vizesi başvurunda bulunan kişilere vize başvuru sürecinde yapılması gerekli bütün bilgilerin aktarılması sırasında pasaport ve vize başvuru sürecinde gerekli evrakların düzenlenmesi ile işlem sürecine katkıda bulunularak vize başvurularının aktarımı sağlanmaktadır. Bu aktarımın sağlanmasında ve Çibuti Konsolosluğunda işlemlerin gerçekleştirilmesi için gerekli belgelerin eksiksiz bir şekilde aktarımının sağlanması ve başvuru sürecine dahil olunmadan Konsolosluk tarafından randevu alınması gerekli bir işlem olarak görülmektedir. Umuma pasaportu kişilerin başvurudan sonra vize başvurularının onay süreleri ortalama olarak Konsolosluğun çalışma saatlerinde aksama olmaması durumunda ortalama olarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında değişkenlik göstermektedir. Vize başvuru işlemlerinde gerekli bilgilerin aktarılması için vize danışmanlığı hizmeti verilerek işlem süreci hakkında detaylı bilgi akışı telefon yolu ile sağlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir