Cape Verde (Yeşil Burun Adaları) Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/capeverde-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/capeverde/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/capeverde/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/capeverde/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/capeverde/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/capeverde/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

capeverde-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Bir ada ülkesi olan Cape Verde, aynı zamanda Yeşil Burun Adaları ismi ile de anılmaktadır. Ada nüfusunda karışık bir etnik kökene sahip yapı hakimdir. Afrika’nın batı kıyı yakasında bulunan bu ülke ada olarak ayrılmıştır. Cape Verde’ye gitmek için bilinilmesi ve yapılması gerekli olan bir takım vize başvuru işlemleri bulunmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi ve hızlı bir şekilde tamamlanarak yurt dışına onayın verilmesi adına işlemlerin gerçekleştirilmesinde etkin bir rol oynayarak yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişilere hizmet vermekte olan vize danışmanlığı olan kurum aracılığı ile işlemlerin gerçekleştirilmesi için gerekli hizmet verilerek vize başvuru süreci hızlandırılarak doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Vize başvuru süresince yapılması gerekli bilgiler ilgili vize danışmanlığı tarafından yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişilere aktarılmaktadır.

Cape Verde’ye gitmek için öncelikli olarak bilinilmesi gerekli olan bir takım hususlar bulunmaktadır. Bu hususlardan en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin hizmet pasaportu, diplomatik pasaport, umuma pasaportu, hususi pasaport sahibi kişiler vize başvurusunda bulunması gerekmektedir. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesinde vize danışmanlığından alınan randevu sırasında işlemlerin gerçekleştirilmesi ve ülke hakkında gidiş ile alakalı olarak bilgi alınması adına öğrenilmesi yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişi açısından önemli olan bir takım bilgiler vize danışmanlığı aracılığı ile vize başvurusunda bulunan kişi tarafına aktarılarak bilgilendirme sağlanmaktadır. İşlemlerin hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından önemli ve zor bir işlem türü olarak gerçekleştirilmesi gereken ve gerekli evrakların ve pasaportun teslim edilmesinin sağlanması için herhangi bir Cape Verde Büyükelçiliği’ne gerekli belgeler ve pasaportlar teslim edilmektedir.

Vize danışmanlığının bilgilendirmesi doğrultusunda Türkiye sınırları içerisinde Cape Verde Büyükelçiliği ve Konsolosluğu bulunmadığından dolayı işlemlerin gerçekleştirilmesi için Cape Verde’ye yapılacak olan ziyaretler aktarmalı olarak yapılmaktadır. Bu aktarım Cape Verde Büyükelçiliği’nin Türkiye’ye yakın ve Cape Verde Büyükelçiliği’nin olduğu bir ülkeye gidilerek gerekli vize işlemlerinin tamamlanarak onayın verilmesinin ardından Cape Verde’ye gidiş sağlanmaktadır. İşlem süresince gerekli bilgilendirme ve pasaport üzerinde herhangi bir sorun çıkmaması adına işlemlerin mümkün doğrulukta ve istenilen bilgilerin sağlanan niteliklere uyumu ile gerçekleştiriliyor olunması işlemler açısından büyük önem taşımaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir