Somali Vizesi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/somali-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/somali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/somali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/somali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vize-sureci/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Vize Süreci[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/somali/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/somali/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

somali-bayragiVİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ TARAFIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.

Somali, Afrika’nın doğusunda bulunmakta olan ve ülke tarihinde pek çok olaya ev sahipliği yapan bir ülke olarak bilinmektedir. Somali, ülke içerisinde birden fazla etnik grup barındıran ve bu durumunda etki etmesi ile dil çeşitliliğin bu duruma göre şekil almasından dolayı ülke içi çeşitlilik oldukça fazla bulunmaktadır. Somali, bir doğu körfez ülkesi olmasından ötürü olarak bu durumun verdiği deniz etkisi ile birlikte yüksek nem ve yüksek sıcaklık ülke genelinde hakim bulunmaktadır. Somali’ye gitmek isteyecek olan kişiler tarafından bilinilmesi süreç açısından önemli olan bir takım bilgiler ve işlem sürecine tabii olan durumlar bulunmaktadır.

Somali’ye gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından bilinmesi gerekli olan ilk bilgi vatandaşların pasaport işlemleri ve vize sürecine tabii olarak işlem gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yurt dışı vize başvurusunda bulunan kişilerin bilmesi gerekli olan bir diğer bilgi ise Somali’ye işlemlerin gerçekleştirilmesinin ardından gidiş tarihinden bir hafta öncesinde Sarıhumma aşısı olunması sağlık açısından büyük önem taşımaktadır. Buna ek olarak Sağlık Bakanlığı tarafından alınması gerekli olan aşı karnesinin bulunduruluyor olması süreç açısından önem teşkil etmektedir. Somali’ye gidecek olan kişilerin işlem süreci boyunca hazırlanması gerekli olan bir takım belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlanıyor olması süreç içerisinde istenilmekte olan nitelikte evrak çeşitleridir. Somali’ye gidecek olan kişiler tarafından hazırlanılması gerekli olan evrakların ve pasaportun eksiksiz ve süreç boyunca herhangi çıkabilecek olan sorunların önüne geçmek adına işlemlerin vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştiriliyor olunması süreci etkileyen önemli faktörler arasında yer almaktadır.

Somali vizesi başvurusunda bulunan kişinin bilmesi süreç açısından önem taşıyan bir diğer bilgi pasaportun sürece dahil edilir iken en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaportun üzerinde herhangi bir deformasyon, yırtılma ve benzeri sorun çıkarabilecek bir zedelenme ile karşılaşılmıyor oluşu süreç içerisinde bilinmesi önemli olan bir bilgidir. Somali’ye gitmek için ilgili vize danışmanlığı tarafından alınan randevu dahilinde hazırlanılan belgelerin eksiksiz bir şekilde vize danışmanlığı refakati aracılığı ile Somali Konsolosluğu’ndan alınan randevu sırasında teslim edilmesi süreç içerisinde büyük önem taşımaktadır. Teslim edilen belgelerin ve pasaportun resmi işlem süreci boyunca incelenmesi ve gerekli onayın verilmesi ortalama bir süreci kapsayarak bir iş haftası ile üç iş haftası arasında sürebilmektedir. İşlemlerin tamamlanması ve vize çıkış onayının sağlanmasının ardından işlem süreci hakkında gerekli bilgi vize için gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlık aşamasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığı aracılığı ile gerçekleştirilmekte olup, telefon yolu ile bilgi akışı sağlanarak vize alımı yapılarak seyahat edilebilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir