Yunanistan Aile Birleşimi

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/yunanistan-vizesi/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#313″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Genel Bilgi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/gerekli-evraklar/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#dd3333″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Gerekli Evraklar[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/basvuru-formlari/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#FF9C00″ textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Başvuru Formu[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/randevu/” target=”_blank” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#00305d” textcolor=”#f7f7f7″ target=”_blank” icon=”align-left”]Randevu[/button]

[button href=”http://evrenselpaylasim.com/konsoloslugu/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#008000″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Konsolosluk[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/vfs-global/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#628″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]VFS Global[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/aile-birlesimi/yunanistan/” width=”24%” style=”flat” size=”medium” color=”#0030a3″ textcolor=”#fff” icon=”align-left”]Aile Birleşimi[/button][button href=”http://evrenselpaylasim.com/uzun-sureli/yunanistan/” style=”flat” width=”24%” size=”medium” color=”#0CA” textcolor=”#f7f7f7″ icon=”align-left”]Uzun Süreli Vize[/button]

yunanistan-bayragi
Aile birleşimi başvurusu, gerekli evrakları ve tüm detaylı bilgi için 0850 840 0990 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
Yunanistan için aile birleşim vizesi evli olan kişiler için geçerli olan bir vize türüdür. Aile birleşim vizesi zor alınan bir vize türüdür ve bu vize türü için istenilen gerekli bir takım evraklar mevcut bulunmaktadır. Bu evrakların eksiksiz ve doğru bir şekilde Yunanistan Konsolosluğuna teslim edilmesi ile beraber yurt dışı vize işlemleri büyük ölçekte tamamlanmaktadır. Aile birleşimi için yapılmakta olan başvurular doğru bir şekilde gerçekleştirilir ise işlem süreci kısalabilmektedir. Yunanistan Konsolosluğu tarafından verilmekte olunan bu onay işlemler eksiksiz bir şekilde gerçekleşir ise sağlanmaktadır. Aile birleşiminde temel edinilmiş amaç aile kurulması ve Yunanistan ülke sınırları içerisinde aynı çatı altında yaşanarak birlikte yaşamak iseyen bireyler için sağlanmaktadır. Bu işlemlerde geçerliliğin korunması için yapılması istenilen bir takım ön koşullar bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi aile bireylerinin en fazla üçüncü derece yakınlık gösteren bireyler olması aile birleşimi vizesi açısından uygunluk göstermektedir. Yunanistan aile birleşiminde gerekli olan ve vize başvurularında bulunan kişilerin Yunanistan’da faaliyet gösteren biri olması durumunda maaş bordrosu ve bir takım gerekli olan belgelerin aile birleşimi vize işlemlerinde istenilebilmekte olduğu bilinmektedir. Bu belgelerin eksiksiz bir şekilde getirilmesi durumunda herhangi bir sorun ile karşılaşılmamaktadır. Başvuru işlemleri oturulan yere göre 2 ile 5 ay arasında sürmektedir.

Önem ile dikkat edilmesi gereken durumlardan en önemlisi başvuru yapılacağı zaman randevu saatinden yarım saat kadar erken Konsoloslukta olunması çıkabilecek olan sorunların önüne geçmektedir.

Yunanistan Aile Birleşimi için Gerekli Evraklar

Şu sıralar ülke ekonomisinin batmasıyla büyük bir sarsıntı yaşayan Yunanistan, aile birleşimi yapmak isteyenlere oldukça kolaylık sağlamaktadır! Özellikle komşu ülkesi olan Türkiye’ye karşı olan sempatisi sebebiyle birçok Türk’ün de buradan göçmesi durumu, Yunanistan’ın Türk komşularını daha çok ağırlamasına sebep oluyor!

Yunanistan aile birleşiminde gerekli görülen ve gerekli olan belgelerin Yunanistan Konsolosluğu tarafından istenilenler aşağıdaki şekilde sıralanmaktadır;

  1. Kişinin biometrik fotoğrafının son 6 ayda çekilen bir fotoğraf olup güncel görünüşü ile benzerliğini koruyor olması gerekmektedir.
  2. Yapılan müracatın yurt dışına çıkış yapacak olan kişi tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  3. Pasaportun geçerlilik süresinin 8 yıldan eski bir pasaport olmayan ve geçerliliğinin en az 1 yıl olması gerekmektedir.
  4. Yunanistan için gerekli başvuru formunun İtalyanca olarak doldurulması ve büyük bir titizlikle eksiksiz bir şekilde yer alması gerekmektedir.
  5. Uluslararası geçerliliğe sahip olan evlenme belgesi asil ve fotokopisi getirilmelidir.
  6. Başvuran kişi nüfus kayıt belgesi aslı ve 2 adet fotokopisini getirmelidir.
  7. 3 tane Vesikalık Biyometrik Fotoğraf
  8. Vize işlem ücretleri öğrenilerek reşit olanlar ve olmayanlar için tam fiyat üzerinden randevu sırasında teslim edilmesi istenmektedir.

Yunanistan aile birleşimi yapma hususunda daha ayrıntılı bilgi almak adına bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz! Sizlere her türlü vize alma işleminde yardımcı olan firmamız, aile birleşimi adının kapsandığı tüm ülkelerden de kolaylıkla vize almanız adına konsolosluklarda sizleri temsil etmektedir. Yunanistan turizm, tarım ve gemi taşımacılığı sektöründen elde ettiği gelirler ile ayakta duran bir ülkedir. Zira bu 3 alanda fazlası ile kar elde etme durumu mümkündür. Bunun dışında diğer alan ve sektörler adına aynı şeyler söylenmeyebilir! Yunanistan’ın son zamanlarda ki kötü durumundan sebep birçok kişi de geri dönüş sağladı. Fakat yine de siz aile birleşimi konusunda hareket etmek istiyorsanız, vize almanız konusunda her türlü yardımı da sağlamaktayız! Yunanistan aile birleşimi gerekli evrakları tamamladıktan sonra da bu evraklar doğrultusunda ilerleyişinizi gösterebilirseniz, sorunsuz bir şekilde ülkede yaşama izni alabilirsiniz. AB ülkesi olmasından dolayı da pek çok Avrupalı turistin akınına uğrayan kent, sizleri sıcak ve samimi ortamıyla büyüleyecek! Pek çok kişi tarafından tercih edilmesiyle bilinen bu ülke, sizlere sıcak ortamlar kurmanız adına da yardımcıdır! Bu ülkede var olan mesleğinizi sürdürebilir, yaşama izni alabilirsiniz. Yunanistan aile birleşimi vizesinin sorunsuzca sizlere ulaştırılmasını sağlamak önemli bir faktördür. Zira konsoloslukta harcayacağınız vakit kimi zaman uçak biletlerinizin bile yanmasına sebep olabilir!

Bu konuda çözüm odaklı çalışan teknik kadromuz Yunanistan aile birleşimi gerekli evraklarını ayarlama konusunda yardımlarını sunduğu gibi, sorunsuz bir şekilde de vize sahibi olmanızı sağlamaktadır! bu konu ile alakalı alacağınız destek ile beraber sizlerde Yunanistan’a gitme haklarına sahip olabilirsiniz! Zira böylesine önemli bir faktörü ortaya sunduktan sonra da artık vize almanın hayal olmadığını fark edeceksiniz! AB ülkelerine vize almak oldukça zor bir iştir. Özellikle bireysel başvurular sizleri bu alanda epey yıpratabilir. Bu tip sorunsalları ortadan kaldırabilmek adına da lazım olan tek faktörün doğru bir tutum sergilemek olduğunu da unutmamanız gerekmektedir. En iyi şekilde sizleri temsil eden teknik kadromuz, konu ile alakalı yaptırımlarını ve çözüm önerilerini sizlere sunmaktan geri kalmayacaktır. Artık vize alma konusu ile alakalı sorunlarınızı bir kenara bırakma vakti!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir